sponsor link

Båd Match

www.bådmatch.dk

baadmatch@gmail.com

Butik/værksted   42784045

Brogårdsvej 26

8370 Hadsten

Salg, servicering og klargøring af både og bådmotorer, og salg af udstyr

Blue Marlin

Telefon 40473406

Øsergade 26 8500 Grenå

Samt Skakkes Holm 18 om sommeren

Salg af jagt- og fisketøj, samt grej og sandorm til fiskeriet.

Støt Bønnerup Strand Strandjagt- og Lystfiskerforening, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Bønnerup Strand Strandjagt- og Lystfiskerforening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Bønnerup Strand Strandjagt- og Lystfiskerforening nu. Og så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele. 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jens Friis på 25708185 eller jf@nrdn.dk.

Endnu en WordPress-blog