siden sidst

Bønnerup Strand strandjagt -og lystfiskerforening.

 Siden sidst.  

11 Marts 2023 Generalforsamling

I alt 42 personer deltog i generalforsamlingen. Valg af bestyrelse, Helle Friis genvalgt, Brian Præstgaard ønskede ikke genvalg, i stedet blev Hans C. Andersen valgt ind. Jan Winter blev valgt som suppleant. Revisor Kamma genvalgt.

Flest fangede fisk I 2022; 1 plads med 24,8 kg. Pernille Thuesen, 2 plads med 11,875 Jens Friis, 3 plads med 10,53 kg. Henning Aabenhus. Der blev i alt hele året fanget 127,3 kg.

Efter konstitueringen ser bestyrelsen ud som følger. Formand Jan Vestergaard, næstformand Hans C. Andersen, kassere Jens Friis, sekretær Helle Friis og medlem Ernst Sørensen.

25 Marts Put & Take Fannerup

24 tilmeldte, hvoraf de 22 ønskede at fiske mødte op i det herlige vejr. Det gik lidt trægt med fiskeriet, men til slut, med hjælp fra en der var vant til at fiske i søerne, lykkes det endelig at få fisk med hjem. I alt blev der fanget 3,43 kg og i dagens anledning var der præmie til de 2 bedste selv om man ikke havde fisket over 2 kg. 1 plads blev Rene´ Kvist med 1,2 kg, og nr. 2 blev Yvonne Pedersen med 1,12 kg. Begge fik overrakt et gavekort, sponsoreret af Put & Take Fannerup ved Jan Behrens Jensen til fiskeri i søerne. Dagen blev afsluttet med pølser på grillen og en masse snak og hygge.

Din Jagt og Fiskeklub i Bønnerup