siden sidst

siden sidst nr. 1 2019

Generalforsamling 2/3 2019
Generalforsamlingen forløb planmæssigt med hygge og sild. Vi sagde pænt farvel og tak for arbejdet i årernes løb til Villy Hansen og goddag til det nyvalgte bestyrelsesmedlem Brian Præstgaard, som senere blev valgt til næstformand under konstitueringen.
Fisketur fra stranden 16/3 2019
Vi kørte til Sangstrup Klint, desværre var der ingen fangst med hjem denne dag. Men vi nød naturen og sluttede af med at grille pølser.
Fisketur til Gudenåen 30/3 2019
Et dejligt sted at fiske, der var små broer hvorfra man kunne stå og fiske. Desværre var der, pga meget regn, al for meget strøm så man ikke kunne holde grejet i vandet. Derfor ingen fangst denne dag.
Men rigtig fine forhold til at grille pølser og hyggeligt samvær efterfølgende.
Standerhejsning og sildetur 27/4 2019
Det var pænt fremmøde af medlemmerne. Startede som en regnvejrsdag, men vejret var fint da Randers Fjord blev nået. Vi fik godt med sild med hjem på bådene, næsten 30 kilo sild.
Fisketur fra Bønnerup 11/5 2019
Rimelig godt vejr og en god fangst. Omkring 75 kg fisk blev hevet med hjem.
Norgestur 3-6 juni 2019
Desværre var der blot 6 mand tilmeldt til denne altid hyggelige Norgestur. Som sædvanlig var vi indkvarteret på fornemmeste vis med gode både. Fangsten var minimal, men vi fandt dog ud af hvor fiskene gemte sig, ved at lure lidt på de andre fiskere.
Fisketur fra Bønnerup 22/6 2019
Endnu en dag med rimeligt fiskevejr og en fangst på 26 kg fisk. Så ikke helt ringe.
Eftermiddagstur fra Bønnerup 20/7 2019
En dag med rigtig godt vejr men desværre ingen fisk, fangsten endte på ca. 3 kg.
Grillfest 2/8 2019
Der blev grillet fisk i lange baner, der var lidt til hver en smag. Møllefisk havde som vanligt blandet nogle gode kasser med al det gode fra havet.
Åletur Randers Fjord 10/8 2019
8 mand tog afsted på overnatningseventyr på kanaløen. Hyggen var i højsædet, de kom osse blot hjem med to fangede skrubber, så tænker de har hygget med sange omkring lejrbålet ;0)
Fisketur fra Bønnerup 31/8 2019
Rimelig vejr der indbragte en fangst på 14,5 kg.
Fisketur fra Bønnerup 21/9 2019
Hårdt vejr der resulterede i at der ingen fangst var at indveje. Men alle mand kom godt og sikker i land.
Strandfisketur 19/10 2019
Vi kørte til Gjerrild Klint, det var lidt blæsevejr så det var lidt koldt. Der blev fanget en skrubbe, så det var dejligt med grillet pølser bagefter.
Ålegilde 26/10 2019
Der var 37 personer meldt til ålegilde. Ålene var gode og fik lov at svømme i maverne. Der var en hyggelig stemning og stemningen blev ikke mindre da der kom hjemmelavet kransekage på bordene, som Jens og Else Marie har bagt.
Jagt ved Selkær 2/11 2019
10 personer og 4 hunde mødte op til jagt ved Selkær, med et noget bedre vejr end det egentlig så ud til i løbet af ugen. Vi startede med at drive af oppe ved skoven og der kom da også 3 rådyr ud, men der blev ikke skudt på dem.
Derefter kørte vi ud i kæret, hvor der var meget sumpet efter al den regn så det var svært at gå igennem, desværre var der ikke det store vildt denne dag.
Da vi var rimelig tidligt færdig tog vi ud til et skovområde som Jens havde jagt på, men der var desværre heller ikke noget at hente. Så vi sluttede af i Bønnerup ved Preben med en omgang suppe som stod klar til os da vi kom derned, hvilket var en rigtig god afslutning på en rigtig hyggelig dag.

Husk billeder kan ses på www.lystfiskerforeningen.dk eller i foreningens fotoalbum der ligger i fælleshuset.

Endnu en WordPress-blog