siden sidst

Bønnerup Strand strandjagt -og lystfiskerforening.

 Siden sidst

  1. kvartal 2023.

 Lørdag den 14. oktober fisketur fra Bønnerup

En dag med storm, så man valgte at prøve fra stranden, men det gav nu ikke noget.

Lørdag den 28. oktober ålegilde i klubhus i Bønnerup

Som vanligt er ålegildet et tilløbsstykke og 39 glade og forventningsfulde medlemmer var mødt op til stegte ål og drikkelse til at skylle dem ned med. Claus fra Møllefisk havde regnet ud hvor mange kg. ål der skulle bruges, og det viste sig at det holdte stik, da der kun var 7-8 små stykker ål tilbage, som vi forærede til et hold lystsejlere, der vistnok kom fra Århus.

Denne aften havde vi for en gangs skyld ikke Amerikansk lotteri, og det var der flere der efterspurgte, men jeg tror nu man hyggede sig alligevel.

Fredag den 3 november andejagt ved sø

Allerede på vej ned til søen kunne vi høre enkelte ænder, som også lettede da vi kom helt derned. I løbet af aftenen kom der også ænder flyvende, men i mange tilfælde var de lidt for højt til at de 15 fremmødte kunne skyde dem ned, så det endte med at der kun lå 2 ænder ved samling efter jagten.

Fredag den 24 november andejagt ved sø

Endnu engang var der ænder der lettede, da vi kom ned til søen, men de lettede inden vi kunne komme på skudhold. I løbet at aftenen blev der skudt efter flere og det endte med at der lå 2 ænder til parolen, med de 10 deltagere.

Fredag den 15 december andejagt ved sø

Vi havde denne fredag lavet en ekstra jagt efter ønske fra deltagerne fra de andre jagter, og det gik også fint med tilmeldingerne, men desværre var der en del sygdomme der florerede, og vi fik nogle afbud op til dagen. Så det endte med at vi var 8 fremmødte som gik ned til søerne. Da vi kom ned lettede der 8 ænder som der var nogle der skød på og så så vi ellers ikke ænder resten af aftenen, så det blev kun til 2 nedskudte ænder.

Din Jagt og Fiskeklub i Bønnerup