siden sidst

Bønnerup Strand strandjagt -og lystfiskerforening.

 Siden sidst

 Lørdag den 15 juli eftermiddagstur fra Bønnerup

Desværre var vi ikke mere end 7 tilmeldte denne eftermiddag. Dette kunne måske skyldes vejret, hvor man både havde lovet hård vind og torden, eller måske den sene udmelding af turen eller at folk var på ferie.  Da vi stod ud af havnen var der også frisk vind og bølger, men efter et stykke tid lagde både vind og bølger sig, Desværre var der ikke meget andet end et par fjæsinger at fange, men med det fantastiske vejr det endte ud med blev det alligevel en hyggelig tur. Man blev enige om at ingen gad at veje ind.

Lørdag den 12 august sommerfest.

41 tilmeldte til denne dejlige sommerdag.  Menuen denne dag var rådyr, dådyr og lidt gris, alt lavet på gril. Derudover var der som sædvanligt det store bord med masser af tilbehør. Efter maden, som i øvrigt fik meget ros, var der Amerikansk lotteri med forskellige gaver sponseret af forskellige forretninger. Derefter gik snakken i teltet indtil omkring midnat.

Søndag den 20 august familiedag ved Alling å

Det var med stor spænding da vi meldte ud om denne krebse/familiedag. Men da vi nærmede dagen kunne vi høre at der var stor interesse, og i alt 45 havde tilmeldt sig. Vi blev dog kun 44, da næstformanden måtte lægge sig med lungebetændelse. Han havde fået til opgave at fange krebs til kokken der skulle lave skaldyrssuppe, men han gik så meget op i det at han faldt i vandet.

Men de fremmødte satte med stor iver deres brikker i vandet, med skiftene held, og nogle nøjes med at hygge sig i det formidable gode vejr, og det var da også fra bestyrelsen meningen at denne dag var det sociale i højsædet, så man hyggede med familie og venner

Dagen blev sluttet af med den fantastiske gode suppe, som Lars havde fremtryllet. Der var rigtig meget ros både til suppen og til det gode og hyggelige arengement, og os i bestyrelsen fik efterfølgende flere mailes om ikke vi nok ville lave denne tur igen til næste år.

Lørdag den 2/9 fisketur fra Bønnerup

Fisketuren blev aflyst pga. blæsevejr

Lørdag den 23/9 fisketur fra Bønnerup.

13 tilmeldte denne dag. Der var både lovet hård vind, regn og torden denne dag, men vinden blev kun let, og torden udeblev da også mens vi fiskede.

Inden vi sejlede ud, var der dog 5 der efter morgenkaffen meldte fra med udsigten til regn og torden. Resten aftalte at sejle ud, men hvis der blev tordenvejr,ville vi af sikkerheds hensyn sejle ind igen. Fangsten denne dag var meget forskellig i omfang, lige fra 2 fjæsinger til knap 9 kg pr. mand og der blev i alt fanget 20 kg fisk. Dagens vinder blev Jens Friis med 8,94 kg makrel.

Din Jagt og Fiskeklub i Bønnerup