siden sidst

Bønnerup Strand strandjagt -og lystfiskerforening.
Siden sidst.

18/7-2020 kl. 17.00-22.00. Eftermiddags-/aftentur fra Bønnerup.

Indvejning kl. 22. Men desværre ingen fangst, der var stor nok.

8/8-2020 kl.17.30 Sommerfest med grillet vildt med lækkert tilbehør.

34 fremmødte. Desværre gav den fysiske plads ikke adgang for flere. Grundet corona-vid19 måtte vi alle spritte hænder og bruge handsker ved serveringsbordet. Grillen leverede kronvildt, som smagte vildt godt. Alle hyggede sig og havde en god aften. Gæster roste arrangementet.

Der var en farverig og flot solnedgang, der fuldendte festen.

Næste dag deltog bestyrelsesmedlemmer og frivillige i nedtagning af telte og oprydning.

29/8-2020 kl. 09.00-14.00 Gudenåtur.

Fint vejr, men overskyet. Sidst på turen truede vejret med regn og torden.

Grillede pølser i de store hytter. Desværre blev det en nul tur.

Måske vi skal lægge turen tidligere næste gang, uden at gribe ind i fredningstid for havørred og laks. Så er fiskene nok lidt mere bidlysten. Fiskene er oppe i åen for at gyde og derfor ikke ret sulten. 8 mand deltog.

Lørdag 26. september 2020 kl. 07.00 – 14.00 (-17.00) Fisketur fra Bønnerup. Evt. Vindmølletur.

Der var 7 medlemmer, som blev fordelt på 3 både. Der var ikke vejr til Vindmøllerne, men en almindelig tur. Vejret blev gradvist bedre og bedre. Ingen fangede 2 kg og derover. Der var en del forskellige arter i fangsterne.

Endnu en WordPress-blog