AKTIVETETER 2018

Aktivitetskalender for Bønnerup Strand Strandjagt- og lystfiskerforening

Oktober, november og December 2018

Lørdag den 6. Oktober kl. 06.15.     Riffeljagt på Stendyssevej

Vi mødes til en gang morgenkaffe og et rundstykke, og når folk er ved at vågne, går vi ud og bliver fordelt i Tårnene.

Tilmelding senest den 3. Oktober.

Lørdag d. 20. Oktober 2018 kl. 9.00.  Fisketur på Randers Fjord.

Vi har i år fået flere nye  medlemmer fra Randers, som har både liggende i Randers .

De vil være værter for en sejl/fisketur på Randers Fjord med udgangspunkt fra Randers Lystbåde havn.

(Nærmere angivelse på mødested følger)

Indvejning forventes omkring kl. 15.00, men aftales endeligt ved turens start.

Tilmelding senest  den 17. Oktober.

Lørdag den 27. Oktober. Kl. 18.00.  Ålegilde i klubhuset på 1. sal.

Så er der gang i den igen med ” Efterårets  ålegilde”,  Der steges ål i lange baner, og Villy har allerede persillen klar i fryseren, så det kan kun blive rigtig godt.

Pris pr. person kr. 170,-. Der sælges øl/vand til normal klubpris og der er vist også mulighed for en enkelt snaps .  BEMÆRK: Først til mølle tilmelding, da vi kan være max 45 pers.

Giv besked ved tilmelding, hvis du ikke er så vild med ål, så laver vi noget andet til dig.

Tilmelding senest den 22. Oktober.

Fredag d. 2. November kl. 16.15.  Andejagt hos Jan Thorup

Vi mødes ved læhegnet kl. 16.15, hvorefter vi straks bliver fordelt omkring søen.  Anvisning til læhegn ved tilmeldingen.

Tilmelding senest tirsdag den 30. Oktober.

Lørdag den 10. November kl. 10.00 . Fisketur fra hav eller strand.

Som udgangspunkt påregner vi at sejle ud fra Bønnerup og går direkte i bådene. ( Bemærk.  Ingen morgenkaffe denne dag),  men i tilfælde af dårligt vejr, kører vi til en strand, så et par waders/støvler kan være en god ide.  Der bliver eventuelt mulighed for en grillpølse ved afslutning

Indvejning kl. 14.00 på det sted vi aftaler om morgenen.

Tilmelding senest onsdag den 7. November

Lørdag d. 8. december kl. 07. 00.  Torsketur på Lillebælt.

Vi mødes ved kajen i Fredericia kl. 06.45 (Nærmere Adresse følger)

Vi sejler ud med MS Neptun, hvor skipper Henrik vil guide os til de steder med størst mulighed for at fange et par torsk.  Husk noget varmt tøj.

Pris for sejltur på Lillebælt  i 5 timer kr. 250,- pr. pers

Der er ingen indvejning på denne tur.

Tilmelding senest d. 1. December.

.

Vi mangler altid deltagere med båd og opfordrer alle med mulighed for deltagelse med båd, til at melde sig på banen.

Derfor er der indført, at der ved hver almindelig  fisketur afregnes kr. 25,- pr. person på båden til skipper, til dækning af brændstof/drift til båden.

Er der tale om spec. lange ture (Sildetur, Vindmølletur o. lign.) aftales evt. ekstra beløb direkte med skipper.

HUSK

At hvis man ikke er klar på det anviste sted på indvejningstidspunktet eller har blandet fangsterne sammen diskvalificeres man denne dag, dette betyder,  at det man har fanget denne dag Ikke indgår i årsregnskabet

Til alle ture vil der blive vejet ind og fangsten indgår i årets konkurrence. Der vil  blive uddelt præmie på dagen, ved fangst på minimum 2 kg. Til alle sejlture afsluttes med en øl/vand pr. person, så man har lejlighed til at få vendt oplevelserne denne dag.

De ture hvor der er morgenkaffe og rundstykker eller pølser koster forplejning 25 kr. pr. person.

Dette gælder  for alle deltagere over 14 år.

Tilmelding til aktiviteterne skal ske til Jens på 25708185 eller Jan på 40951077

Husk at deltage, så i kan være med i årets konkurrence om vandrepokal og 1.2.og 3. præmier som bliver uddelt ved næste års generalforsamling. I den forbindelse skal der gøres opmærksom på, at det kun er medlemmer der kan deltage i konkurrencen om vandrepokalen, og det derfor er vigtigt at hver enkelt holder sine fisk adskilt fra andres, for at være med i konkurrencen.

Aktiviteterne kan ses på www.lystfiskerforeningen.dk

Bestyrelsen består i sæsonen 2018 af:

Jan Vestergaard  formand                        tlf. 40951077       mail:  jv@primanet.dk

Villy Hansen næstformand                      tlf. 24431309        mail: troldhoejvej@yahoo.dk

Jens Friis Kasserer                                      tlf. 25708185        mail:  jf@nrdn.dk

Helle B. Friis sekretær                             tlf. 20713443        mail:  hfriis@live.dk

Alex Kozelov bestyrelsesmedlem            tlf. 30901003        mail kozelov@webspeed.dk

foreløbig aktivitetskalender for 2018

Lørdag den 20. oktober kl. 10.00fisketur på havet eller fra strand

Lørdag den 27. oktober kl. 18.00 ålegilde (ingen tilmelding før der er sendt endelig aktivitetskalender ud om det)

Vi prøver som noget nyt med tilmelding til generalforsamlingen.

Der er også i år andejagter i land samt en riffeljagt efter blandt andet krondyr ved Stenvad, men tidspunkter vil blive meldt ud senere.

Endnu en WordPress-blog