AKTIVETETER 2019

Bønnerup Strandjagt –og Lystfiskerforening.

Aktivitetskalender 1. kvartal 2019.

Lørdag den 12 januar kl. 7.00 riffeljagt
Vi mødes på Stendyssevej kl. 7.00 hvor vi starter med en gang morgenkaffe. Efter morgenkaffen bliver vi fordelt i tårnene.
Tilmelding til Jens senest onsdag den 9 januar

Lørdag d. 2. eller søndag d. 3. Februar. Kl. 05.00
Afgang med fiskekutter fra Thorsminde efter de helt store torsk.
Den endelige dag besluttes, afhængig af vejret.
Pris pr. person kr. 500,-
Der er i alt 10 pladser, så det er efter først til mølle princippet.

Lørdag den 2. marts kl. 13.00 Generalforsamling.
Der udsendes separat mødeindkaldelse.

Lørdag den 16. Marts kl. 9.00 Fisketur fra stranden
Vi mødes ved det aftalte sted ved stranden, Eks. Gjerrild eller skovgårde strand afhængig af vind og vejr.
Indvejning af fangster kl. 13.00 og herefter grill med pølser, brød, øl/vand.
Tilmelding senest onsdag den 13. Marts.

Lørdag den 30. marts kl. 07.00 Lakse – havørred fisketur i Gudenåen.
Vi mødes på det aftalte sted ved Gudenåen, hvor der er anvisning af lods ejers strand areal, der må fiskes ved.
Indvejning af fangster kl. 12.00 og her tager vi også grillen med.
Tilmelding senest onsdag den 27. marts.

Bestyrelsen

Husk!! At hvis man ikke er klar på det anviste sted på indvejningstidspunktet eller har blandet fangsterne sammen diskvalificeres man denne dag, dette betyder at det man har fanget denne dag Ikke indgår i årsregnskabet
Til alle ture vil der blive vejet ind og fangsten indgår i årets konkurrence. Men der vil kun blive uddelt præmie på dagen hvis fangsten er over 2 kg.
De ture hvor der er morgenkaffe og rundstykker eller pølser koster dette 25 kr. pr. person for alle over 14 år.

Tilmelding til aktiviteterne skal ske til Jens på 25708185 eller Jan på 40951077
Husk at deltage, så i kan være med i årets konkurrence om vandrepokal og 1.2.og 3. præmier som bliver uddelt ved næste års generalforsamling. I den forbindelse skal der gøres opmærksom på, at det kun er medlemmer der deltager i konkurrencen om vandrepokalen, og det derfor er vigtigt at hver enkelt holder sine fisk adskilt fra andres, for at være med i konkurrencen. Aktiviteterne kan ses på www.lystfiskerforeningen.dk Bestyrelsen består i sæsonen 2019 af:

Jan Vestergaard formand tlf. 40951077 mail: jv@primanet.dk

Villy Hansen næstformand tlf. 24431309 mail: troldhoejvej@yahoo.dk