AKTIVITETER 2019

Aktivitetskalender for Bønnerup Strand Strandjagt- og lystfiskerforening
Oktober, november og December 2019

Lørdag d. 19. Oktober 2018 kl. 10.00 – 14.00 Strandfisketur.
Fisketur fra en af klinterne eller evt. fra Molen i Grenå.
Indvejning på stedet kl. 14.00 og er der vejr til det, laver vi lidt grill og
Øl/vand.
Tilmelding senest den onsdag d.16. Oktober.

Lørdag den 26. Oktober. Kl. 18.00. Ålegilde i klubhuset på 1. sal.

Så sker det ” Efterårets ålegilde”. Alle de ål i kan spise.
Pris pr. person kr. 170,-. Der sælges øl/vand til normal klubpris og der er vist også mulighed for en enkelt snaps . BEMÆRK: Først til mølle tilmelding, da vi kan være max 45 pers.
Giv besked ved tilmelding, hvis du ikke er så vild med ål, så laves der en anden menu til dig.
Tilmelding senest Mandag den 21. Oktober.

Lørdag d. 30. november kl. 18.00. 20 Års jubilæumsfest.
Velkommen til et brag af en jubilæumsfest i Bønnerup Strand strandjagt og lystfiskerforening.
Det skal virkelig fejres, så sæt et stort kryds i kalenderen.
Særskilt invitation følger.

Tilmelding senest mandag d. 18. november

HUSK At hvis man ikke er klar på det anviste sted på indvejningstidspunktet eller har blandet fangsterne sammen diskvalificeres man denne dag, dette betyder, at det man har fanget denne dag Ikke indgår i årsregnskabet

Til alle ture vil der blive vejet ind og fangsten indgår i årets konkurrence. Der vil blive uddelt præmie på dagen, ved fangst på minimum 2 kg. Til alle sejlture afsluttes med en øl/vand pr. person, så man har lejlighed til at få vendt oplevelserne denne dag.
De ture hvor der er morgenkaffe og rundstykker eller pølser koster forplejning 25 kr. pr. person. Dette gælder for alle deltagere over 14 år.

Tilmelding til aktiviteterne skal ske til Jens på 25708185 eller Jan på 40951077

Husk at deltage, så i kan være med i årets konkurrence om vandrepokal og 1.2.og 3. præmier som bliver uddelt ved næste års generalforsamling. I den forbindelse skal der gøres opmærksom på, at det kun er medlemmer der kan deltage i konkurrencen om vandrepokalen, og det derfor er vigtigt at hver enkelt holder sine fisk adskilt fra andres, for at være med i konkurrencen.
Aktiviteterne kan ses på www.lystfiskerforeningen.dk

Bestyrelsen består i sæsonen 2018 af:
Jan Vestergaard formand tlf. 40951077 mail: jv@primanet.dk
Brian Præstgaard næstformand tlf. 25128550 mail: praestgaard83@live.dk
Jens Friis Kasserer tlf. 25708185 mail: jf@nrdn.dk
Helle B. Friis sekretær tlf. 20713443 mail: hfriis@live.dk

jagture efteråret 2019

Jagt i Selkær.

Vi har været så heldige at et af vores medlemmer har noget jagt ved Selkær, og der har vi fået lov til at lave en jagt i år. Det drejer sig om 2 forskellige steder, hvor der det ene sted er mulighed for snepper og ænder og det andet sted er det hare og rådyr.
Vi kan desværre endnu ikke melde ud hvornår jagten vil foregå, da der først skal høstes majs, så derfor skal man bare melde til hurtigst muligtog så vil vi lige så snart det er bestemt et tidspunkt vil jeg ringe eller maile rundt til dem der har tilmeldt sig som interesserede. Denne jagt vil være en god anledning for at få luftet jagthunden, så meld den til ved samme lejlighed.

Riffeljagt på Stendyssevej lørdag den16 november kl. 06.30
Igen i år har vi fået en jagt på Stendyssevej, hvor vi mødes til morgenkaffe, hvorefter vi bliver fordelt i de forskellige tårne.
Tilmelding senest tirsdag den 12 november.

Andejagt Fredag den 13 december kl. 15.00
Igen i år afholder vi andejagt ved Jan. Vi mødes som sædvanligt i læhegnet, hvorfra vi går ned til søen og bliver fordelt på vores poster. Skulle der være nye som ikke ved hvor vi plejer at mødes siger man bare til ved tilmeldingen, så kan man mødes med mig et andet sted, hvorefter vi samlet køre ud til mødestedet.
Tilmelding senest onsdag den 11 december.

Tilmelding til Jens på jf@nrdn.dk eller 25 70 81 85. Selvom du måske ikke til dagligt går på jagt, er du meget velkommen til at melde dig til så du kan få et indblik i hvad der sker og samtidig få en naturoplevelse ud af det.

Foreløbig aktivitetskalender for hele 2019.

Lørdag den 16. marts kl. 9.00 – 13-00. Fisketur fra stranden , evt. Gjerrild eller Skovgårde

Lørdag dem 30. marts kl. 07.00 – 12-00 Lakse – havørred fisketur i Gudenåen.

Lørdag den 27. april kl. 7.30 – 15.00 Standerhejsning og sildetur i Randers Fjord.

Lørdag den 11. maj kl. 8.00 – 14.00 Fisketur fra Bønnerup

Mandag den 3 juni – torsdag d. 6. juni. Fisketur til syd Norge.

Lørdag den 22. juni kl. 7.30 – 14.00 Fisketur fra Bønneup

Lørdag den 20. juli eftermiddags tur kl. 17.00 – 21.00. Fisketur fra Bønnerup

Lørdag den 3. august kl.17.30 Den årlige grill fest i teltet, denne gang med fisk.

Fredag d. 9. – lørdag d. 10. august. Åle tur i Randers Fjord med overnatning på Kanaløen.

Lørdag den 31. august kl. 8.00 – 14.00 Fisketur fra Bønnerup

Lørdag den 21.september kl. 8.00 – 14.00 Fisketur fra Bønnerup

Lørdag den 19. oktober kl. 10.00 – 14.00 Strand fisketur, evt. fra en af klinterne.

Lørdag den 26. oktober kl. 18.00 Ålegilde i fælleshuset, Bønnerup.

Lørdag d. 30. november kl. 18.00 STORT 20 Års- jubilæums fest for Bønnerup Strand Strandjagt –og Lystfiskerforening.

Der er også i år andejagter i land samt en riffeljagt efter blandt andet krondyr ved Stenvad, men tidspunkter vil blive meldt ud senere
Med venlig hilsen Bestyrelsen

Endnu en WordPress-blog