AKTIVETETER 2017

Aktivitetskalender for Bønnerup Strand Strandjagt- og lystfiskerforening

Juli, august og september 2017

Lørdag den 1. Juli kl 17.00 Fisketur fra Bønnerup

Vi prøver noget nyt og mødes til aften i fælleshuset, hvor vi bliver fordelt i bådene. Indvejning kl. 21.00.

Tilmeldingsfrist Onsdag den 28. Juni

Lørdag den 29. juli kl. 17.30 Grillaften.

Denne aften har vi entreret med Kim som smider kød fra krondyr på grillen, og sammen med dette stiller Else Marie an med lidt forskelligt grønt til dem der nu er til dette. Maden denne aften koster 100 kr. pr. person, for børn under 15 år 50 kr.

Tilmeldingsfrist onsdag den 19. juli

Lørdag den 26. August kl. 07.30 Fisketur fra Bønnerup

Dagen starter med fælles morgenkaffe. Derefter går vi ud efter det der er muligt at fange denne dag. Indvejning på broen kl.14

Tilmeldingsfrist Onsdag den 23. August

Lørdag den 16 september kl. 8.00 fisketur fra Bønnerup.

Efter morgenkaffen går vi ud for at fange det der nu er muligt. Indvejning på broen kl.14.00

Tilmeldingsfrist onsdag den 13. september

Husk!! At hvis man ikke er klar på det anviste sted til indvejningstidspunktet eller har blandet fangsterne sammen diskvalificeres man denne dag, dette betyder at det man har fanget denne dag Ikke indgår i årsregnskabet.

Til alle ture vil der blive vejet ind og fangsten indgår i årets konkurrence. Men der vil kun blive uddelt præmie hvis fangsten er over 2 kg. De ture hvor der er morgenkaffe og rundstykker eller pølser koster dette 25 kr. pr. person over 14 år.

Tilmelding til aktiviteterne skal ske til Jens på 25708185 eller Hans på 26110812

Husk at deltage, så i kan være med i årets konkurrence om vandrepokal og 1.2.og 3. præmier som bliver uddelt ved næste års generalforsamling. I den forbindelse skal der gøres opmærksom på, at det kun er medlemmer der deltager i konkurrencen om vandrepokalen, og det derfor er vigtigt at hver enkelt holder sine fisk adskilt fra andres, for at være med i konkurrencen.

Aktiviteterne kan ses på www.lystfiskerforeningen.dk

Foreløbig aktivitetskalender for hele 2017

Torsdag den 2. marts kører vi til Boat show i Fredericia

Lørdag den 11. marts kl. 13.00 generalforsamling og derefter fremvisning af udstyr fra Blue Marlin