AKTIVETETER 2018

Aktivitetskalender for Bønnerup Strand Strandjagt- og lystfiskerforening

Juli – August og September.

Lørdag den 14. juli. Eftermiddags fisketur kl. 17.00

Vi mødes ved fælles huset og laver en fordeling på bådene. Herefter sejler vi ud og forsøger at tømme denne del af Kattegat for fisk. Der er indvejning på det sædvanlige sted på broen. kl. 20.00

Tilmelding senest onsdag den 11. juli.

Lørdag den 28. juli. Grillaften fra kl. 17.30

Grillfest i teltet på terrassen foran fælleshuset.

Sæt kryds i kalenderen.

Jens har lovet at lave helstegt pattegris.

Vi har mange i foreningen hvor flere i husstanden betaler kontingent, enten fordi at de alle gerne vil være med i årets indvejning ved fiskeriet eller for at støtte foreningen. Dem vil vi gerne prøve at tilgodese ved at den der står som betaler af kontingent skal betale 60 kr. og resten af familien betaler 90 kr. pr. person for maden.

Tilmelding senest mandag d. 23 juli.

Lørdag den 18. august. Kl. 8.00 Fisketur.

Vi mødes ved fælleshuset til morgenkaffe, hvorefter vi sejler ud og fisker. Hjemkomst og indvejning på broen kl. 14.00

Tilmelding senest onsdag den 15. august

Lørdag d. 15. september kl. 8.00 Fisketur.

Vi mødes ved fælleshuset og efter morgenkaffen går vi ud efter de fisk vejret tillader. Indvejning på broen kl.13.00.

tilmelding senest onsdag den 12. september

foreløbig aktivitetskalender for 2018

Lørdag den 14. juli prøver vi med en eftermiddags tur kl. 17.00 fisketur fra Bønnerup

Lørdag den 28. juli kl.17.30 grillaften

Lørdag den 18. august kl. 8.00 fisketur

Lørdag den 15.september kl. 8.00 fisketur fra Bønnerup

Lørdag den 20. oktober kl. 10.00fisketur på havet eller fra strand

Lørdag den 27. oktober kl. 18.00 ålegilde (ingen tilmelding før der er sendt endelig aktivitetskalender ud om det)

Vi prøver som noget nyt med tilmelding til generalforsamlingen.

Der er også i år andejagter i land samt en riffeljagt efter blandt andet krondyr ved Stenvad, men tidspunkter vil blive meldt ud senere.

Endnu en WordPress-blog